Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Βίντεο ομιλίας για τον Άγιο Παΐσιο




Μεγάλη ήταν η χαρά όλων όσων βρέθηκαν στην Σύναξη την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 στα Πηγάδια γιατί είχαν την τύχη να ακούσουν και να συνομιλήσουν με δύο ανθρώπους που γνώριζαν καλά τον Άγιο Παΐσιο.

Ο κ. Ανέστης Μαυροκέφαλος και ο κ. Παύλος είχαν την καλοσύνη να μοιραστούν μαζί μας άγνωστες πτυχές της ζωή του Αγίου Παϊσίου, θαύματα που έκανε σε ανθρώπους που τον επισκεπτόταν, τις παρεμβάσεις του γέροντα από μακριά και το πιο σημαντικό από όλα, την απεριόριστη αγάπη που είχε όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά για όλη την κτίση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι καθημερινά, όπως μας ανέφεραν οι ομιλητές μας, καταφθάνει κόσμος στο εκκλησάκι που έχτισαν στη Μαΐστρο της Αλεξανδρούπολης στην μνήμη του Αγίου Παϊσίου, άνθρωποι που όσο ήταν εν ζωή δεν τον γνώριζαν και με κάποιο τρόπο θαυμαστό τους παρουσιάστηκε στην ζωή τους.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα αλλόθρησκων ανθρώπων που τους φανερώθηκε ο Γέροντας, πήγαν στο εκκλησάκι, και μετά από αυτό έχουν βαπτίστηκαν χριστιανοί.

Αυτά και άλλα πολλά θαυμαστά από την ζωή και τα θαύματα του Αγίου Παΐσιου, που δεν έχουν γραφεί σε κάποιο βιβλίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στα παρακάτω βίντεο από την ομιλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου